Möte & Konferens

När ni planerar er konferens i vår mötespaviljong gör vi vårt yttersta för att sätta en guldkant på konferensdagen. En lyckad konferens är oerhört viktig av många anledningar, inte minst för att i en annorlunda miljö mötas för att samla in och sprida information, men även för att bara samtala och ha det trevligt tillsammans. Konferensdagar brukar kunna vara mycket intensiva, så för att ni ska orka med hela dagen bryts det av med jämna mellanrum för kaffe, lunch och promenader. Detta för att deltagarnas energiflöde ska hållas uppe på en jämn nivå så att konferensupplevelsen blir så lärorik som möjligt. För att sätta extra guldkant på er konferensvistelse serverar vi även en 5-rätters gourmetmeny med vinpaket på kvällen och ni avslutar dagen med en god natts sömn i våra fridfulla hotellrum. Morgonen efter dukar vi fram en härlig frukostbuffé för att ni ska få en god start på dagen innan ni återigen beger er mot mötespaviljongen för en andra konferensdag.
Vi arrangerar konferenser för 3-35 personer hela året. I vår konferenspaviljong sitter grupper ostört och kan arbeta i lugn och ro med hjälp av teknisk utrustning som finns på plats. Med avbrott för kaffe, lunch och promenader kommer dagen att bli lärorik och energifylld.
Välkomna att konferera i Vitemölla!

Konferens med övernattning

(Pris per person, ex moms)

 • Dag 1

  Förmiddagskaffe med tillbehör, lunch inklusive lättdryck, kaffe, eftermiddagskaffe med kaka, 3-rättersmeny inklusive vinmeny, kaffe och logi.
 • Dag 2

  Frukostbuffé, förmiddagskaffe, lunch inklusive lättdryck, kaffe, eftermiddagskaffe med kaka. Konferenspaviljongen med teknisk utrustning och mineralvatten ingår.
 • Enkelboende

  2220:-
 • Del i dubbelrum

  1920:-
 • Del i lägenhet

  1920:-

Konferens lunch till lunch

(Pris per person, ex moms)

 • Dag 1

  Lunch inklusive lättdryck, kaffe, eftermiddagskaffe med kaka, 3-rättersmeny inklusive vinmeny, kaffe och logi.
 • Dag 2

  Frukostbuffé, förmiddagskaffe, lunch inklusive lättdryck, kaffe Konferenspaviljongen med teknisk utrustning och mineralvatten ingår.
 • Enkelboende

  2120:-
 • Del i dubbelrum

  1820:-
 • Del i lägenhet

  1820:-

Kontakta oss för övriga priser
0414 -70 000.

Dagskonferens

(Pris per person, ex moms)

 • Förmiddagskaffe med tillbehör, lunch inklusive lättdryck med kaffe, eftermiddagskaffe med kaka.
 • Konferenspaviljongen med teknisk utrustning och mineralvatten ingår.
 • Pris per person:

  360:-

Mötespaviljongen

Vår Mötespaviljong ligger bara ett stenkast från havet i en naturskön miljö mitt på charmiga Österlen.  Här förser vi dig med allt som du kan tänkas behöva för en lyckad konferensupplevelse, och lite till. Mötespaviljongen är en separat byggnad i klassisk stil, som finns i direkt anslutning till Vitemölla Badhotells huvudbyggnad.

Mötespaviljongen är en pittoresk byggnad med ett uppiggande ljusinsläpp i Österlensk charm där vi utlovar en trivsam konferensupplevelse. Vår mötespaviljong är en idealisk mötesplats för konferenser när ni behöver bryta av vardagen och kunna samtala ostört. I paviljongen finns det rum för 18 personer i en U sittning och 35 personer i en skolsittning. Mötespaviljongen är utrustad med whiteboardtavla, ljudanläggning, blädderblock, overhead, projektor (ej dator), trådlöst internet, mineralvatten, anteckningsblocka och pennor. Allt för att underlätta din konferensvistelse.

 

TOP