Hotell

Varmt välkomna till Vitemölla Badhotell!

Vitemölla Badhotell är beläget alldeles vid havet på Österlen i Skåne. Hotellet, restaurangen, lägenheterna och mötespaviljongen ger möjlighet till allt från en god sommarlunch på terassen, en gourmetmåltid med härlig fridfull utsikt mot havet, den lilla festen eller det stora bröllopet, samt kreativa möten för både de stora och små grupperna. Hoppas ni finner den information ni söker på hemsidan, men kontakta oss gärna på telefon eller email för ytterligare information och bokning.

Hotellpriser 2018

Dubbelrum

Våra dubbelrum, deluxrum och enkelrum finns belägna en trappa upp i huvudbyggnaden varav 5 rum med havsutsikt och resterande 6 rum med utsikt över Vitemölla by och grönområde. Rummen är inredda i ljus shaker stil och har nya fina badrum.

 

Utav våra 7 dubbelrum är 3 med havsutsikt och alla ger ett stilrent intryck.

I alla våra rum finns badrum med dusch, morgonrock, tofflor, schampo, tvål, handdukar, hårtork, gratis wifi och tv. På tv visas standardkanalerna.

Dubbelrum 1-2 personer

1900 :-

Eventuella tillägg

Barnsäng/vistelse 200 :-

Enkelrum

En trappa upp i huvudbyggnaden finns 2 enkelrum med plats till 2 personer i varje rum.

I alla våra rum finns badrum med dusch, morgonrock, tofflor, schampoo, tvål, handdukar, hårtork, gratis wifi och tv. På tv visas standardkanalerna.

 

Enkelrum, 1 person

1300 :-

Enkelrum 2 personer

1600 :-

Eventuella tillägg

Barnsäng/vistelse 200 :-

Deluxrum

Våra 2 deluxrum har en enastående havsutsikt och är något större och ljusare än våra dubbelrum. Med soffa och fåtöljer blir detta ett eget relaxrum.

I alla våra rum finns badrum med dusch, morgonrock, tofflor, schampo, tvål, handdukar, hårtork, gratis wifi och tv. På tv visas standardkanalerna.

Deluxrum 1-2 personer

2100 :-

Eventuella tillägg

Barnsäng/vistelse 200 :-
Extrasäng/dygn 300 :-

Lägenheter

I annexet finns fyra lägenheter som hyrs ut dygnsvis eller veckovis. Lägenheterna är inredda med dubbelsäng och ett extra sovrum med enkelsäng & extrasäng. Är man en familj på 5 personer finns möjligheten att bädda till ett barn i soffan. Pentry med matbord finns i allrummet. I pentryt finns kyl, frys, micro, kokplattor, kaffekokare och porslin. Alla lägenheter har uteplats. Lägenheterna på gavlarna A & D är något större än B & C och lägenhet D har havsutsikt.

I alla våra lägenheter finns badrum med dusch, pentry, allrum, uteplats, morgonrock, tofflor, schampo, tvål, handdukar, hårtork, gratis wifi och tv. På tv visas standardkanalerna.

Lägenhet

1-5 personer 2700 :-

Eventuella tillägg

Barnsäng/vistelse 200 :-

Middagspaket

Skånsk GÅS

2, 3, 8, 9, 10 & 17 november
Kvällar från kl 18

 

Incheckning efter 15.00

Drink, traditionell 3-rätters gåsamiddag, kaffe, logi & frukostbuffé

Pris per person i del av något av våra rum/lägenheter vardag:
Dubbelrum 1095 kr
Deluxrum/lägenhet 1195 kr

Pris per person i del av något av våra rum/lägenheter fredag eller lördag
Dubbelrum 1510 kr
Deluxrum/lägenhet 1610 kr

Boka på 0414-70 000 eller online

TOP