Bröllop

Vitemölla Badhotell strax norr om Kivik alldeles vid havet. Ett populärt hotell för bröllop och fest med våra vackra byggnader, underbara omgivning och goda mat

Vi har många års erfarenhet av bröllopsarrangemang och anordnar flertal varje år med upp till 70personer. Vi jobbar utefter brudparets drömmar och idéer. Mångas dröm är att viga sig på stranden och hos oss är det möjligt! Ca 50m från hotellet ligger stranden underbart vacker med utsikt både åt norr och söder.
(Vår paviljong står till ert förfogande om vädret inte tillåter vigsel på stranden.)

Bröllopsmiddagen komponerar Ni tillsammans med vår köksmästare. Vår ambition är att använda lokalt producerade och ekologiska råvaror efter säsongens utbud i vår matlagning.
Goda råvaror blir god middag!
Era förslag och idéer tillsammans med köksmästarens erfarenheter blir till en underbar bröllopsmiddag. Vår restaurang är omnämnd i white guide ett flertal år i rad för vår goda mat och bra service.

Har Ni vägarna förbi stanna gärna till hos oss så visar vi Er runt i mån av tid eller boka möte med oss innan på 0414 – 70 000. Efterfrågan är stor därför ser vi gärna att brudpar bokar hos oss i god tid.

Låt oss förverkliga Era drömmar!

Vi har arrangerat bröllop i snart 20 år och vi har alltid jobbat utefter brudparets önskningar, därför kan vi inte sätta ett exakt pris förrän vi vet vad just Ni önskar på Er stora dag. Brudparet tillsammans med köksmästaren och restaurangchefen diskuterar fram ett paket som passar Er. Några frågor kommer att vara antal gäster, antal rätter, hur mycket vin till maten, öppen bar m.m.

Nedan följer exempel på bröllopspaket, men vi kombinerar gärna ett just för Er dag.

Alternativ 1

2 glas mousserande vin
Snittar (3st/pp)
3-rätters gourmetmeny
Vinmeny (1 glas till förrätten, 3 glas till varmrätten & 6cl dessertvin)
Kaffe
Avec (t.ex. 4cl Grönstedts monopol och 4cl kiviks calvados)
Vickning (Korv med bröd eller kavring med ost och korv inkl lättdryck)

  • Pris per person

    1650:-

Alternativ 2

2 glas champagne
Snittar (3st/pp)
3-rätters gourmetmeny
Vinmeny (2 glas till förrätten, 3 glas till varmrätten & 6cl dessertvin)
Kaffe
Avec (t.ex. 4cl Grönstedts monopol och 4cl kiviks calvados)
Vickning (Korv med bröd eller kavring med ost och korv inkl lättdryck)

  • Pris per person

    1950:-

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar 2019.

Fest

Det finns många anledningar att fira och varför inte göra detta på vår underbara plats alldeles vid havet på Österlen.

Abonnera hela anläggningen för en rejäl fest med nära och kära.
Vår restaurang anordnar fester för upp till 70personer. Kombinera meny tillsammans med vår köksmästare som guidar er genom lokala och ekologiska råvaror efter säsongens utbud.

För mindre sällskap 15-35personer hyr vi ut vår paviljong som ligger separat från huvudbyggnaden. I paviljongen serveras en lyxigare buffé.

Till övernattnade gäster har vi 10 dubbelrum en trappa upp och 4 lägenheter i annexet, men hjälper gärna till att boka fler rum i närheten om detta behövs.

TOP